Afdrukken E-mail

Waarom een kijker of telescoop kopen bij ABRO ?

ABRO heeft een breed assortiment. Instapkijkers, kijkers in het midden segment en topkijkers. Minikijkers, kijkers voor o.a. vogelaars, jagers, paardensport, (berg)wandelen, recreatie enz. Ook verkopen we speciale binoculaire observatiekijkers. Voor alle doelen, wensen en elke beurs heeft ABRO dus een kijker. ABRO heeft een grote voorraad. We hebben de merken Swarovski Zeiss Leica Pentax Steiner Bynolyth en Minox in huis. Van Swarowski,  Zeiss en Steiner is ABRO zelfs A dealer.

Hebben we onverhoopt de kijker van uw wens niet in huis, dan is levering binnen een paar dagen meestal mogelijk, uiteraard afhankelijk van de voorraad bij de importeur. ABRO heeft in de loop der jaren een enorme kennis omtrent het gebruik en de techniek van de diverse soorten, merken en modellen kijkers opgebouwd. ABRO is vanuit dit vakmanschap als geen ander in staat u te helpen bij de keuze van de juiste kijker, rekening houdend met het gebruiksdoel en uw budget.

ABRO biedt bij aanschaf van een kijker goede inruilmogelijkheden voor uw oude nog gangbare en bruikbare kijker. ABRO geeft u bij aanschaf van een kijker vanaf € 350 een vogelgidsje cadeau. U kunt kiezen uit diverse gidsen. ABRO levert de kijkers onder de garantie voorwaarden van fabriek en/of importeur. Mocht uw kijker onverhoopt voor reparatie of service naar de importeur gezonden moeten worden dan is het mogelijk van ABRO een leen kijker te krijgen. Dit laatste geldt voor kijkers met een aanschafwaarde van € 350 of meer. Het bovenstaande gaat niet alleen op voor de aanschaf van een KIJKER maar ook voor de aanschaf van een TELESCOOP.

ABRO heeft een breed assortiment en een grote voorraad telescopen. Veel klanten die een telescoop bezitten of aanschaffen willen de telescoop ook gebruiken voor het DIGISCOPEN. ABRO heeft hiertoe een breed assortiment digiscoop adapters. Zowel merkgebonden als niet merkgebonden. Ook hier geldt dat u vakkundig geadviseerd en geholpen wordt bij het maken van uw keuze.

ABRO heeft een enorme voorraad statieven voor het gebruik bij het scopen en het digiscopen. Hier geldt wederom voor elk doel en elke beurs. ABRO heeft voor het digiscopen de geschikte compact camera in huis. Hiervan is het assortiment helaas beperkt. Overweegt u te gaan DIGISCOPEN en u heeft al een deel van de benodigde uitrusting kom dan gerust naar ABRO. Wij zullen dan met u de geschiktheid en de mogelijkheden tot completeren beoordelen.